Grătar De Grătar Premiat

Grătar De Grătar Premiat
Nevoie de un marinată fără gluten și vegană? Grătarul premiat pentru grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 146 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ghimbir măcinat, sare de mare grosieră, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Piersici Premiată, Rola De Jeleu Premiată, și Cookie-Uri Jumble Câștigătoare De Premii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, amestecând bine. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Presărați frecați uniform peste carne, păsări de curte sau pește. Frecați condimentele cu degetele. Grătar după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Coaste la grătar: frecați 3/4 cană grătar premiat frecați uniform pe 4 kilograme de carne de porc într-o tigaie de prăjire superficială; acoperiți cu folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De RezervăCoaste De Porc De Rezervă
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Coaceți coaste, acoperite, la 300 timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scurgeți excesul de lichid.
6
Periați coastele cu o parte din 1 1/2 căni sos de grătar preferat (Am testat cu degete lipicioase) amestecat cu 1 lingură. Premiat Grătar Freca. Coaste de grătar, acoperite ,la foc mediu (300 până la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
timp de 15 până la 20 de minute, lipind puternic cu restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateNormal
Gata În6 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista