Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki

Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki
Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki este o rețetă coreeană care servește 8. Acest fel principal are 1099 calorii, 78g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mentă, sare kosher, pastă de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki, Grătar Mixt Mexican, și Frigărui De Grătar Mixt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați sos de soia, mirin, sake, apă, zahăr brun, pere, ghimbir și usturoi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Puree într-un blender și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
PerePere
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați filetul feliat și creveții cu unt în vase separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Se toarnă piureul peste ele, se acoperă și se lasă la marinat timp de 20 de minute.
4
Combinați pasta de chili, uleiul de susan, semințele de susan și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
5
Așezați coastele scurte cu carnea în jos pe o tăietură. Cu o felie de cuțit ascuțit între os și carne, dar nu tăiați până la capăt. Deschideți ca o carte și rulați cu grijă cuțitul în direcția opusă pentru a tăia carnea în jumătate, din nou fără a trece până la capăt. Acum ar trebui să aveți o bucată lungă de carne, aproximativ grosimea osului. Puteți grăta coastele scurte în bucăți mari sau puteți tăia carnea în bucăți mai mici de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
6
Așezați coastele scurte și Cotletele de miel în vase separate puțin adânci și aruncați cu marinada picantă. Acoperiți și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MarinadaMarinada
7
Încălziți grătarul, o tigaie pentru grătar, o tigaie din fontă sau un grătar electric de masă. Grătiți carnea și creveții până când sunt gătite după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Serviți în timp ce le gătiți însoțite de un platou de frunze mixte de salată, frunze de mentă, frunze de shiso sau busuioc și ardei iute feliați, precum și boluri mici de sos de soia și sos fierbinte. Serviți, de asemenea, Kimchee picant rapid, Daikon murat dulce și castraveți reci de susan în propriile feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Daikon MuratDaikon Murat
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ardei IuteArdei Iute
MentăMentă
CastraveteCastravete
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Luați o frunză de salată în mână. Puneți 1 sau 2 bucăți de carne sau creveți și acoperiți-le cu orice combinație de condimente. Înfășurați salata în jurul cărnii și mâncați din mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
CrevețiCreveți
CarneCarne
FolieFolie
10
Scoateți frunzele exterioare din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
11
Tăiați varza în sferturi și îndepărtați miezul interior dur. Feliați secțiuni în felii de 1/2 inch. Puneți într-o strecurătoare, adăugați sare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Așezați peste un castron și lăsați să se scurgă, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Într-un castron mare combinați oțetul și zahărul și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați pasta de chili, ghimbirul, usturoiul și scallions și amestecați. Clătiți sarea de pe varză cu câteva schimbări de apă. Se usucă bine și se adaugă la amestecul de oțet; se amestecă bine pentru a se combina. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat și împachetați varza în jos; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Închideți borcanul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore. Acesta este picant și devine mai picant cu cât stă mai mult - adăugați sau scădeți pasta de chili după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
SareSare
15
Într-o cratiță mică la foc mediu adăugați oțetul, apa, zahărul și turmericul. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Între timp, curățați ridichea daikon și feliați-o în runde groase de 1/4 inch. (Dacă daikonul dvs. este foarte mare, tăiați rundele în semicercuri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
17
Se pune într-o strecurătoare cu sare și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
18
Așezați strecurătoarea peste un castron și lăsați să se scurgă timp de 1 oră. Clătiți sarea cu câteva schimbări de apă și uscați bine daikonul. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
19
Se toarnă saramura răcită printr-un filtru de cafea (sau o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză) în borcan pentru a acoperi feliile de ridiche. La frigider cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. Se va păstra aproximativ 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
RidicheRidiche
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
20
Feliați castravetele în runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
21
Puneți-le într-un castron și aruncați-le cu sosul de soia, uleiul de susan, semințele de susan, frunzele de mentă și sarea, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
MentăMentă
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

680ardei habenerostafide aurii, măcinate grosierstafide aurii, măcinate grosier454ardei habeneromuschiulet de vita, felii subtirimuschiulet de vita, felii subtiri2Crustă: firimituri de biscuiți grahampastă de chili fierbinte (recomandat: Srirachi pastă de Chili fierbinte)pastă de chili fierbinte (recomandat: Srirachi pastă de Chili fierbinte)81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSos fierbinte sau pastă de chili fierbinteSos fierbinte sau pastă de chili fierbinte454ardei habeneroridiche daikonridiche daikon1inchghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras1ciorchinimentă proaspătă, frunze numaimentă proaspătă, frunze numai1buchetmentă proaspătămentă proaspătă2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1inchghimbir, feliighimbir, felii591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher8cotlete de miel pentru copiicotlete de miel pentru copii1lasăSalată mixtăSalată mixtă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmirin* (Vezi nota lui Cook)mirin* (Vezi nota lui Cook)1capNapa varza, aproximativ 1 la 1 1/2 lire sterlineNapa varza, aproximativ 1 la 1 1/2 lire sterline1Pere asiatice, tocate (înlocuiți o pere obișnuită sau un măr)Pere asiatice, tocate (înlocuiți o pere obișnuită sau un măr)2la 3 ardei iute roșii proaspețila 3 ardei iute roșii proaspeți2castraveți obișnuiți sau englezicastraveți obișnuiți sau englezi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan2ceapă verde tăiată finceapă verde tăiată fin3scallions, felii subțiriscallions, felii subțiri1parmezan rasulei de susan prăjitulei de susan prăjit1parmezan ras5 uncii de ceață tocată5 uncii de ceață tocată1Oreos dublu umplutsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite1buchetshiso proaspăt sau busuiocshiso proaspăt sau busuioc454ardei habenerocreveți, curățați, curățați și fluturațicreveți, curățați, curățați și fluturați81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSos De SoiaSos De Soia2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1parmezan rascu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate0cp. legume (de exemplu, spanac)turmericturmeric2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista