Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki este o rețetă coreeană care servește 8. Acest fel principal are 1099 calorii, 78g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mentă, sare kosher, pastă de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Grătar coreean mixt cu două marinate: Bulgoki, Grătar Mixt Mexican, și Frigărui De Grătar Mixt.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați sos de soia, mirin, sake, apă, zahăr brun, pere, ghimbir și usturoi. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Puree într-un blender și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Apă
Pere
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați filetul feliat și creveții cu unt în vase separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Se toarnă piureul peste ele, se acoperă și se lasă la marinat timp de 20 de minute.
4
Combinați pasta de chili, uleiul de susan, semințele de susan și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Pastă De Chili
Ulei De Susan
Ceapa Verde
5
Așezați coastele scurte cu carnea în jos pe o tăietură. Cu o felie de cuțit ascuțit între os și carne, dar nu tăiați până la capăt. Deschideți ca o carte și rulați cu grijă cuțitul în direcția opusă pentru a tăia carnea în jumătate, din nou fără a trece până la capăt. Acum ar trebui să aveți o bucată lungă de carne, aproximativ grosimea osului. Puteți grăta coastele scurte în bucăți mari sau puteți tăia carnea în bucăți mai mici de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cuțit
6
Așezați coastele scurte și Cotletele de miel în vase separate puțin adânci și aruncați cu marinada picantă. Acoperiți și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Coaste Scurte De Vită
Marinada
7
Încălziți grătarul, o tigaie pentru grătar, o tigaie din fontă sau un grătar electric de masă. Grătiți carnea și creveții până când sunt gătite după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Serviți în timp ce le gătiți însoțite de un platou de frunze mixte de salată, frunze de mentă, frunze de shiso sau busuioc și ardei iute feliați, precum și boluri mici de sos de soia și sos fierbinte. Serviți, de asemenea, Kimchee picant rapid, Daikon murat dulce și castraveți reci de susan în propriile feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Daikon Murat
Busuioc Proaspăt
Ardei Iute
Mentă
Castravete
Sos Fierbinte
Sos De Soia
Semințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Luați o frunză de salată în mână. Puneți 1 sau 2 bucăți de carne sau creveți și acoperiți-le cu orice combinație de condimente. Înfășurați salata în jurul cărnii și mâncați din mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Creveți
Carne
Folie
10
Scoateți frunzele exterioare din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
11
Tăiați varza în sferturi și îndepărtați miezul interior dur. Feliați secțiuni în felii de 1/2 inch. Puneți într-o strecurătoare, adăugați sare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Așezați peste un castron și lăsați să se scurgă, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Într-un castron mare combinați oțetul și zahărul și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați pasta de chili, ghimbirul, usturoiul și scallions și amestecați. Clătiți sarea de pe varză cu câteva schimbări de apă. Se usucă bine și se adaugă la amestecul de oțet; se amestecă bine pentru a se combina. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat și împachetați varza în jos; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Închideți borcanul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore. Acesta este picant și devine mai picant cu cât stă mai mult - adăugați sau scădeți pasta de chili după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Ceapa Verde
Varză
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Apă
Sare
15
Într-o cratiță mică la foc mediu adăugați oțetul, apa, zahărul și turmericul. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Între timp, curățați ridichea daikon și feliați-o în runde groase de 1/4 inch. (Dacă daikonul dvs. este foarte mare, tăiați rundele în semicercuri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
17
Se pune într-o strecurătoare cu sare și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
18
Așezați strecurătoarea peste un castron și lăsați să se scurgă timp de 1 oră. Clătiți sarea cu câteva schimbări de apă și uscați bine daikonul. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
19
Se toarnă saramura răcită printr-un filtru de cafea (sau o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză) în borcan pentru a acoperi feliile de ridiche. La frigider cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. Se va păstra aproximativ 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Ridiche
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
20
Feliați castravetele în runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
21
Puneți-le într-un castron și aruncați-le cu sosul de soia, uleiul de susan, semințele de susan, frunzele de mentă și sarea, după gust.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.