Grouper cu ardei dulci
Grouper cu ardei dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.94 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper Pan-ars cu gust dulce de ghimbir, și Yellowedge Grouper cu budincă de porumb dulce savuroasă, vinetă de ciuperci de stridii și verdeață mică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de soia și sucul de lămâie.
Se toarnă 1/4 cană de marinată într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați pește. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 20 de minute. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți ceapa în 1 linguriță de ulei timp de 1 minut. Se amestecă ardeii; gatiti si amestecati aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă roșiile; gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand rosiile sunt incalzite si legumele sunt clare.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Scurgeți și aruncați marinada din pește. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți peștele în uleiul rămas timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Aranjați două treimi din amestecul de ardei pe un platou de servire; deasupra cu pește. Se acoperă cu amestecul de piper rămas și se stropește cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.