Gratin de cartofi de toamna
Reteta Gratin de cartofi de toamna se poate face in aproximativ 40 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 453 de calorii , 9 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi pentru bebeluși, parmezan, cimbru și smântână groasă. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratinul de legume rădăcinoase de toamnă , Gratin Dauphinois (Gratin de cartofi) și Gratin Dauphinois (Gratin de cartofi) .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați cartofii în jumătate și aruncați-i într-o tavă mare de copt și asezonați cu sare și piper.
Între timp, puneți smântâna, untul, ierburile și usturoiul într-o cratiță mică și lăsați să fiarbă la foc mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, pentru a infuza crema cu aroma. Asezonați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte printr-o strecurătoare peste cartofi, (aruncă ierburile și usturoiul), dacă nu este suficientă smântână pentru a merge pe 3/4 din urcarea cartofilor, apoi toarnă niște smântână suplimentară deasupra pentru a compensa.
Presărați parmezanul uniform deasupra.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când cartofii sunt gătiți și blatul începe să se rumenească. Se acoperă și se ține la cald până când este gata de servire.