Gnocchi ricotta cu afine cu sos de unt brun
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă gnocchi ricotta cu afine cu sos de unt brun. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 436 de calorii. Dacă aveți la îndemână făină, salvie, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 39%. Gnocchi de ricotta de dovleac cu unt brun de vanilie, Gnocchi cu sos de lămâie și salvie și Gnocchi de sfeclă cu friptură și sos de unt brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 1/4 cană de merișoare. Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, făina, parmezanul, oul, 1/2 linguriță de sare și merisoarele tocate; se amestecă până se omogenizează. Pe o suprafata usor infainata se framanta de 10-12 ori, formand un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție într-o frânghie de 3/4 inchi; tăiat în 3/4 inci. bucăți. Apăsați și rulați fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată.
Într-un cuptor olandez, aduceți apă la fiert. Gatiti gnocchi in loturi 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Scoateți cu o lingură cu fantă; tine de cald.
Într-o cratiță mare și grea, gătiți untul la foc mediu 5 minute.
Adăugați salvie; gătiți 3-5 minute mai mult sau până când untul devine maro auriu, amestecând din când în când. Se amestecă nucile, piperul alb, merișoarele rămase și sarea.
Adăugați gnocchi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.