Rețeta Gnocchi de gris cu Rag de coadă de bou Circulatorum ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1273 calorii. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de morcovi, crenguțe de rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ragu de porc cu Gnocchi de gris, Gnocchi alla romana (Gnocchi de gris Roman), și Coada De Bou Ragu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Presărați cozi de bou cu sare și piper, apoi făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Oxtail
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Încălziți uleiul într-o oală grea, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați cozi de bou; gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
5
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
6
Adăugați țelină, morcovi și ceapă în oală. Reduceți căldura la mediu-mare și sotati până când legumele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați vin și roșii. Se fierbe până se îngroașă până la sos gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se presară usturoi. Legați pătrunjelul, rozmarinul și frunzele de dafin cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală. Întoarceți cozile de bou în oală într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De Pui
Oxtail
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați tot bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți oala; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Fierbeți cozile de bou până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
11
Transferați cozile de bou pe foaia de copt cu margini. Folosind masher de cartofi, zdrobiți sucurile și legumele în oală până la sosul grosier. Trageți carnea de pe cozile de bou și adăugați la sos. Condimentează cârpa cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Oxtail
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt. Aduceți laptele, untul și sarea la foc mic într-o oală mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu. Se amestecă până când grișul este foarte gros și clocotește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă în gălbenușuri, câte 1, apoi 1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Soiuri De Ciuperci
3
Puneți oala la foc mic și amestecați 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Răspândiți grisul în vasul pregătit. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 2 zile. Preîncălziți cuptorul la 246°.unt vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Folosind un tăietor rotund de 1 3/4 inch, tăiați cât mai mulți gnocchi de semolă; aranjați în vasul pregătit. Se acoperă cu cârpă caldă, se presară cu 1/2 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Nu Dintr-o Grădină Locală
Gnocchi
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
5
Coaceți până se încălzește, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
6
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)