Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu Ragu de sepie)

Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu Ragu de sepie)
Rețeta Gnocchi al Ragu di Seppie (găluște de cartofi cu ragu de sepie) este gata în aproximativ 2 ore și 1 minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 1069 calorii, 52G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.02 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi crocanti de cartofi cu Pastrama Ragu, și Gnocchi de cartofi dulci cu Ragu de porc.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gnocchiul conform rețetei și țineți-l în ulei până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați usturoiul și ceapa și transpirați 6 minute, până când sunt moi și translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați cimbru și sepie și creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, amestecand regulat, timp de inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați vinul și sarea și piperul după gust și reduceți căldura la foc mic. Gătiti, neacoperit, timp de 40 de minute, până când amestecul a devenit de consistență ragu, reglând umezeala cu puțin mai mult vin sau ulei de măsline, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați gnocchiul în apa clocotită și gătiți până când plutesc agresiv, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Scurgeți gnocchiul, rezervând apa de gătit și adăugați-le în tigaie cu ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați puțină apă de gătit dacă sosul este prea gros. Aruncați la foc mediu-mare 30 de secunde, apoi serviți imediat în 4 boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
10
Setați 6 litri de apă să fiarbă într-o oală mare de spaghete. Configurați baie de gheață cu 6 căni de gheață și 6 căni de apă lângă apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Faceți bine în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Rotiți bilele de aluat de dimensiuni de baseball în dibluri cu diametrul de 3/4 inci și tăiați diblurile în bucăți lungi de 1 inch. Scutura bucăți de pe furculiță sau partea concavă de brânză răzătoare până diblu este terminat. Aruncați aceste bucăți în apă clocotită și gătiți până când plutesc (aproximativ 2 minute). Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând dibluri, tăind în bucăți de 1 inch și îndepărtând furculița. Ca gnocchi plutesc la partea de sus a apei de fierbere, scoateți-le la baie de gheață. Continuați până când toate au fost răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
14
Lăsați să stea câteva minute în baie și să se scurgă din gheață și apă. Aruncați cu 1/2 cană ulei de canola și depozitați acoperit la frigider până la 48 de ore până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 1 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista