Glazură De Unt De Ciocolată
Nevoie de un fără gluten și FODMAP prietenos glazura? Glazura cu unt de ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 2720 calorii, 19g de proteine, și 214g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,84 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 229 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, cremă de tartru, pulbere de espresso instant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Glazură De Unt De Ciocolată, Glazură De Unt De Ciocolată, și Glazură De Unt De Ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați bomboanele de ciocolată și așezați-le într-un bol rezistent la căldură, așezat peste o tigaie care fierbe apă. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Amestecați albușurile de ou, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Așezați vasul cu albușuri peste tigaia cu apă fierbinte și încălziți albușurile până când sunt calde la atingere, aproximativ 5 minute. Întoarceți vasul la mixerul electric și bateți la viteză mare timp de 5 minute sau până când bezea este rece și ține un vârf rigid.
Adăugați untul, 1 lingură la un moment dat, în timp ce bateți la viteză medie. Răsturnați vasul, adăugați ciocolata topită, vanilia, espresso-ul și romul, dacă utilizați, și amestecați timp de 1 minut sau până când ciocolata este complet amestecată. Dacă crema de unt pare foarte moale, lăsați-o să se răcească și bateți-o din nou.