Glazură De Ciocolată

Glazură De Ciocolată
Glazura de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 195 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această înghețare. Dacă aveți la îndemână lapte, extract de vanilan, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 67 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de unt de ciocolată, Unt de arahide ciocolată-Chip Cupcakes cu glazură de ciocolată, și Tort de morcovi de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, topiți untul și zahărul brun la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă lapte. Se aduce la fierbere și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Sift împreună cacao și zahăr cofetari. Se amestecă în amestecul de unt și se adaugă vanilie. Dacă consistența este prea rigidă, adăugați mai mult lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
3
Răspândiți rapid peste tortul răcit, deoarece înghețarea se va configura foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista