Gigantes Plaki (Fasole Grecească)

Gigantes Plaki (Fasole Grecească)
Gigantes Plaki (fasole grecească) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.7 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Gigantes plaki, Fasole Gigantes La Cuptor, și Gigantes coapte în sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea gigantes uscată în apă cu frunzele de dafin peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Gigante UscatăFasole Gigante Uscată
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2
Aduceți apa la fierbere și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
3
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
5
Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
6
Adăugați roșiile, boiaua și oregano și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
16 Frigarui16 Frigarui
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
7
Condimentează sosul de roșii cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8
Se amestecă pătrunjelul, mărarul, fasolea și 1/2 cană din lichidul în care au fost gătite fasolea în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
MărarMărar
9
Se toarnă amestecul într-o farfurie.1
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când blatul se rumeneste și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 50-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista