Gigantes Plaki (Fasole Grecească)
Gigantes Plaki (fasole grecească) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.7 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Gigantes plaki, Fasole Gigantes La Cuptor, și Gigantes coapte în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea gigantes uscată în apă cu frunzele de dafin peste noapte.
Aduceți apa la fierbere și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 30-40 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10-15 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți până se parfumează, aproximativ un minut.
Adăugați roșiile, boiaua și oregano și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Condimentează sosul de roșii cu sare și piper după gust.
Se amestecă pătrunjelul, mărarul, fasolea și 1/2 cană din lichidul în care au fost gătite fasolea în sosul de roșii.
Se toarnă amestecul într-o farfurie.1
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când blatul se rumeneste și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 50-60 de minute.