Genul meu de tort de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul meu de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frișcă grea, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort Mare De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de 13x9x1-inch foaie de copt cu hârtie pergament; unt pergament.
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă care abia fierbe; se amestecă până se topesc ciocolata și untul.
Scoateți vasul de peste apă; se amestecă sarea (amestecul va fi granulat).
Bateți ouăle și 2 linguri de zahăr într-un alt castron mediu până la palid, aproximativ 6 minute; pliați în amestec de ciocolată. Îndoiți făina, apoi alunele.
Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt.
Coaceți până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 13 minute (tortul va fi subțire).
Transferați tigaia în raft. Tort rece complet.
Combinați bomboanele de ciocolată într-un bol metalic mediu. Aduceți 1 cană smântână la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă smântână peste bomboane de ciocolată și se lasă să stea 1 minut. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește amestecul până se întărește, aproximativ 2 ore.
Așezați vasul cu amestec de ciocolată răcit peste cratița cu apă care abia fierbe până când amestecul este parțial topit (nu amestecați), aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul de peste apă; adăugați unt în castron. Folosind mixerul electric, bateți până când umplerea este groasă și lucioasă, aproximativ 3 minute. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 1/2 cană de frișcă răcită într-un alt bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frisca în umplutură.
Acoperiți dreptunghiul de carton de 14x5 inci cu folie. Inversați tortul pe suprafața de lucru; îndepărtați pergamentul.
Tăiați tortul pe lungime în jumătate.
Așezați 1 jumătate de tort pe carton acoperit cu folie.
Întindeți 1/2 cană umplutură de ciocolată. Se acoperă cu a doua jumătate de tort. Lingura rămase de umplere în sac de patiserie prevăzute cu vârful rotund simplu mare. Umplerea țevii deasupra tortului în rânduri longitudinale una lângă alta, apoi partea superioară netedă. Se răcește până când umplutura este fermă, aproximativ 1 oră.
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Lăsați să stea până abia călduță, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
Așezați baza de carton cu tort pe setul de rafturi peste foaia de copt cu margini. Lingura glazura peste partea de sus a tort, permițând glazura pentru a rula în jos părți. Folosind spatula offset, glazura netedă peste laturi. Movilă cioburi de ciocolată sau bucle peste partea de sus și părți de tort.
Se ornează cu alune și coajă de portocală confiată. Refrigerați până când glazura este setată, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Pentru a obține o felie îngrijită de fiecare dată, înmuiați un cuțit mare într-un pahar cu apă fierbinte, apoi ștergeți-l uscat înainte de a tăia următorul.