Genul meu de tort de ciocolată

Genul meu de tort de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul meu de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 414 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frișcă grea, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort Mare De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de 13x9x1-inch foaie de copt cu hârtie pergament; unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă care abia fierbe; se amestecă până se topesc ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă; se amestecă sarea (amestecul va fi granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți ouăle și 2 linguri de zahăr într-un alt castron mediu până la palid, aproximativ 6 minute; pliați în amestec de ciocolată. Îndoiți făina, apoi alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluneAlune
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 13 minute (tortul va fi subțire).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați tigaia în raft. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați bomboanele de ciocolată într-un bol metalic mediu. Aduceți 1 cană smântână la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă smântână peste bomboane de ciocolată și se lasă să stea 1 minut. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește amestecul până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Așezați vasul cu amestec de ciocolată răcit peste cratița cu apă care abia fierbe până când amestecul este parțial topit (nu amestecați), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă; adăugați unt în castron. Folosind mixerul electric, bateți până când umplerea este groasă și lucioasă, aproximativ 3 minute. Folosind bătăi curate și uscate, bateți 1/2 cană de frișcă răcită într-un alt bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frisca în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Acoperiți dreptunghiul de carton de 14x5 inci cu folie. Inversați tortul pe suprafața de lucru; îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Tăiați tortul pe lungime în jumătate.
6
Așezați 1 jumătate de tort pe carton acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Întindeți 1/2 cană umplutură de ciocolată. Se acoperă cu a doua jumătate de tort. Lingura rămase de umplere în sac de patiserie prevăzute cu vârful rotund simplu mare. Umplerea țevii deasupra tortului în rânduri longitudinale una lângă alta, apoi partea superioară netedă. Se răcește până când umplutura este fermă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
1
Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
4
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Lăsați să stea până abia călduță, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
6
Așezați baza de carton cu tort pe setul de rafturi peste foaia de copt cu margini. Lingura glazura peste partea de sus a tort, permițând glazura pentru a rula în jos părți. Folosind spatula offset, glazura netedă peste laturi. Movilă cioburi de ciocolată sau bucle peste partea de sus și părți de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se ornează cu alune și coajă de portocală confiată. Refrigerați până când glazura este setată, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
AluneAlune
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Pentru a obține o felie îngrijită de fiecare dată, înmuiați un cuțit mare într-un pahar cu apă fierbinte, apoi ștergeți-l uscat înainte de a tăia următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista