Gazpacho de piață proaspătă

Gazpacho de piață proaspătă
Fresh Market Gazpacho necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți per porție. Acest aperitiv are 99 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de ardei, fasole garbanzo, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este excelent. Încercați Market-Fresh Salad , Farmers Market Fresh Vegetable Sote și Open Market Fresh Chopped Garden Salad pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de sticlă, amestecați roșiile, fasolea garbanzo, țelina, castraveții, ceapa verde, ceapa dulce, pătrunjelul, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, sucul de lămâie și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceapă DulceCeapă Dulce
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă sucul de roșii. Asezonați cu pudră de curry, tarhon, piper și sos de ardei iute. Dati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut Millesime. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
Taittinger Brut Millesime
Taittinger Brut Millesime
Taittinger face o șampanie de epocă numai atunci când recolta a fost de o calitate atât de remarcabilă încât merită să fie complet vinificată. Vinul este, de asemenea, comercializat după aproximativ patru până la cinci ani. Această maturare lentă pe drojdie o face o șampanie foarte corpolentă, dar îi permite totuși să exprime pe deplin calitățile particulare ale recoltei sale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista