Garnitură cu tăiței maghiari
Garnitura maghiară cu tăiței este un fel principal din Europa de Est. O porție conține 350 de calorii, 15 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 10. Pentru 1 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză parmezan, sos de ardei, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ garnitură cu tăiței ungurești, garnitură cu tăiței cu broccoli și garnitură cu tăiței vegetale.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii cu ou într-o oală mare cu apă clocotită cu sare.
Într-un castron mare dizolvați cubul de bulion de pui în apă clocotită.
Amestecați supa cremă de ciuperci, ceapa tocată, sosul Worcestershire, semințele de mac, pudra de usturoi și sosul de ardei iute. Se amestecă brânză de vaci, smântână și tăiței cu ou fierte.
Transferați în aragazul lent uns ușor și presărați deasupra cu parmezan și boia de ardei.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 până la 4 ore.