Fără Smântână Stroganoff De Vită

Fără Smântână Stroganoff De Vită
Fără smântână Stroganoff de vită durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 587 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 106 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, vin alb, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Smântână Enchiladas De Vită, Smântână Enchiladas De Vită, și Carne de vită și legume cu smântână.

Instrucțiuni

1
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie mare la foc mediu. Se condimentează cu sare. Se amestecă untul, ciupercile, ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați vinul alb și făina. Se amestecă în carne, împreună cu supa de ciuperci și bulionul de vită. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute, lăsând să se îngroașe. (Dacă aveți nevoie de mai mult lichid, amestecați bulion suplimentar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Bulion De VităBulion De Vită
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se servește condimentat cu un strop de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire

Echipamente

Vin recomandat: Shiraz, Nero D Avola, Primitivo

Stroganoff de vită poate fi asociat cu Shiraz, Nero D Avola și Primitivo. Pentru un stroganoff de vită cremos, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Descendenții familiei Hedges Estate Liegeois Dupont Syrah cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Hedges Familie Estate Descendenții Liegeois Dupont Syrah
Hedges Familie Estate Descendenții Liegeois Dupont Syrah
O Syrah stelară. Un echilibru minunat de dulce și sărat, fructat și afumat. Există un indiciu de fructe albastre roșiatice, unele grafit, condimente prăjite, cracker graham zdrobit și pâine scurtă de rozmarin. Aromele de condimente prăjite și brioșă de afine sunt ridicate în gură cu o aciditate strălucitoare și apoi rămân pe palat cu un finisaj lung și echilibrat. Acest vin este rafinat și lumesc, dar cu un simț distinct al locului.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista