Fă-Ți Propriul Tacos Bar

Fă-Ți Propriul Tacos Bar
Asigurați-vă propriul Bar Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 479 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chipotles în sos adobo, ardei jalapeno, brânză Monterey pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fă-Ți Propriul Tacos, Cum să faci Tacos sănătos de mers pe jos, și Cum se face mini Tacos: stil de pui BBQ.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o tigaie mică preîncălzită la foc mediu, adăugați ulei și carne de piept de curcan. Carne brună 2 sau 3 minute, apoi adăugați ceapă și usturoi. Gatiti ceapa si Carnea impreuna inca 3-5 minute. Se amestecă chipotles, praf de chili și sos de roșii. Condimentează umplutura cu sare după gust. Se amestecă 1/2 cană de apă în umplutură. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Încălziți o tigaie mică până la medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ulei și carne de porc în tigaia fierbinte. Rupeți carnea de porc pe măsură ce se rumeneste, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ardei în carnea de porc și condimentați amestecul cu chimen, sos de cayenne, ienibahar, sare și piper. Reduceți căldura la moderată și gătiți umplerea cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Adăugați 1/2 cană de apă la carnea de porc. Reduceți căldura la minim pentru a menține umplerea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Combinați toate ingredientele Pico De Gallo într-un castron mic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Pentru a asambla bara, aranjați cochilii taco lângă blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
7
Serviți umpluturile din skilletele în care au fost gătite.
8
Așezați toppingurile în vase mici pe partea opusă a blatului aragazului. Fasolea roșie Tex Mex și orezul sau fasolea prăjită cumpărată din magazin fac o farfurie excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Fasole RoșieFasole Roșie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)

Ingrediente

2chipotles în sos adobo, tocatchipotles în sos adobo, tocat1(poate fi sau trece)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1/2 C zahăr granulat (turbinado sau zahăr organic din trestie)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)praf de chili, un palmier rotunjitpraf de chili, un palmier rotunjit10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosierăSare grosieră3(iarnă)frunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1miciardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chimen măcinat, o palmăchimen măcinat, o palmă605Nuci de orice fel (tocate)carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată605Nuci de orice fel (tocate)piept de curcan la sol, greutatea medie a 1 pachetpiept de curcan la sol, greutatea medie a 1 pachet10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSos Taco, orice marcăSos Taco, orice marcă2smallsardei jalapeno, însămânțați și tocațiardei jalapeno, însămânțați și tocați1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaieiulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei1miciceapa, tocataceapa, tocata3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimărunțită Monterey piper Jack brânză, aproximativ 1/2 liremărunțită Monterey piper Jack brânză, aproximativ 1/2 lire1picăturămai multe sos de piper cayenne, după gustmai multe sos de piper cayenne, după gust10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRoșii de prune roșii tăiate cubulețeRoșii de prune roșii tăiate cubulețe1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat2Salată romaine mărunțită, InimiSalată romaine mărunțită, Inimi10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricheddar mărunțit sau cheddar afumat, aproximativ 1/2 lirecheddar mărunțit sau cheddar afumat, aproximativ 1/2 lire10cochilii de taco de dimensiuni superioare, încălzite la instrucțiunile pachetuluicochilii de taco de dimensiuni superioare, încălzite la instrucțiunile pachetului2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)3roșii coapte de viță galbenă, însămânțate și tăiate cubulețeroșii coapte de viță galbenă, însămânțate și tăiate cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata1ardei gras galben, tocatardei gras galben, tocat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista