Fân și paie

Fân și paie
Hay și paie durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 416 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, parmezan, frișcă grea și mazăre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paie și fân, Paste de paie și fân, și Paie și fân (Paglian e Fieno).

Instrucțiuni

1
Gatiti linguine conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, călește șunca în unt timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiu De Porc Fiert, Taiat FasiiMuschiu De Porc Fiert, Taiat Fasii
UntUnt
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mazăre; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
3
Scurgeți linguina; aruncați cu amestecul de șuncă, parmezan și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Muschiu De Porc Fiert, Taiat FasiiMuschiu De Porc Fiert, Taiat Fasii
CremăCremă
șuncășuncă
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista