Fusta Friptură
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de fustă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 321 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 346 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Un amestec de ulei de măsline, scallions, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, și Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cărbunele, de preferință bucată naturală, până când apare cenușă cenușie. Într-un blender, puneți ulei, sos de soia, scallions, usturoi, suc de lămâie, piper roșu, chimen și zahăr și piure. Într-o pungă mare, cu fermoar, puneți bucăți de friptură de fustă și turnați marinada. Sigilați sacul, îndepărtând cât mai mult aer posibil. Lăsați friptura să se marineze timp de 1 oră la frigider.
Scoateți friptura din pungă și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind un uscător de suflare, suflați cărbune curat de cenușă. Odată curățați de cenușă, așezați fripturile direct pe cărbuni fierbinți timp de 1 minut pe fiecare parte. Când ați terminat de gătit, puneți carnea în grosime dublă de folie de aluminiu, înfășurați și lăsați să stea timp de 15 minute.
Scoateți carnea din folie, rezervând folie și sucuri. Feliați subțire peste bobul cărnii. Reveniți la punga de folie și aruncați cu suc.
Se servește cu ardei și ceapă la grătar, dacă se dorește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.