Fusilli cu Broccoli Rabe
Fusilli cu Broccoli rabe este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 703 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, fusilli, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Fusilli cu Broccoli rabe și cartofi, Cartofi Prajiti, și Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin.
Instrucțiuni
Aburiti broccoli rabe pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Tăiați grosolan.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați hamsiile și ardeiul roșu zdrobit și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați broccoli rabe și gătiți, amestecând, până când aromele sunt bine amestecate, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper negru și se menține cald.
Gatiti fusilli intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana cand al dente. Rezervați 3 linguri de lichid de gătit pentru paste.
Scurgeți fusilli și readuceți-l în oală.
Adăugați untul și aruncați bine, apoi adăugați broccoli rabe și lichidul rezervat și aruncați din nou. Se condimentează cu sare și piper negru și se transferă într-un castron încălzit.
Serviți imediat, trecând brânza separat.