Fursecuri De Pecan Practic Crude
Practic crud Pecan shortbread Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 12 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare de mare, sirop de arțar, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 376 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fursecuri Cu Pecan, Fursecuri Cu Pecan, și Fursecuri Cu Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan într-un robot de bucătărie și pulsați până când nucile sunt măcinate fin. Nu pentru a peste proces.
Adăugați făina de nucă de cocos și sarea și pulsați pentru a combina.
Adăugați siropul de arțar și pulsați până când aluatul începe să se lipească.Folosind o lingură de biscuiți sau o lingură, scoateți aluatul cu lingura rotunjită pe o tavă căptușită cu teflex. Folosiți palma pentru a aplatiza ușor fursecurile la aproximativ 1/3 inch grosime.Deshidratați-vă la 110 F pentru aproximativ 4 ore, răsturnând cu grijă fursecurile pe o tavă căptușită cu plasă la jumătatea drumului, până când se simt uscate și ferme.Preîncălziți cuptorul la 300 F. Folosind o lingură de biscuiți sau o lingură, scoateți aluatul cu lingura rotunjită pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți palma pentru a aplatiza ușor fursecurile la aproximativ 1/3 inch grosime.
Coaceți timp de 9 până la 11 minute, până când fursecurile sunt uscate deasupra.
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt înainte de manipulare (altfel se vor sfărâma).Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile, la frigider până la o săptămână sau la congelator până la o lună