Fursecuri De Pecan Practic Crude

Fursecuri De Pecan Practic Crude
Practic crud Pecan shortbread Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 12 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare de mare, sirop de arțar, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 376 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fursecuri Cu Pecan, Fursecuri Cu Pecan, și Fursecuri Cu Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile pecan într-un robot de bucătărie și pulsați până când nucile sunt măcinate fin. Nu pentru a peste proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați făina de nucă de cocos și sarea și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați siropul de arțar și pulsați până când aluatul începe să se lipească.Folosind o lingură de biscuiți sau o lingură, scoateți aluatul cu lingura rotunjită pe o tavă căptușită cu teflex. Folosiți palma pentru a aplatiza ușor fursecurile la aproximativ 1/3 inch grosime.Deshidratați-vă la 110 F pentru aproximativ 4 ore, răsturnând cu grijă fursecurile pe o tavă căptușită cu plasă la jumătatea drumului, până când se simt uscate și ferme.Preîncălziți cuptorul la 300 F. Folosind o lingură de biscuiți sau o lingură, scoateți aluatul cu lingura rotunjită pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți palma pentru a aplatiza ușor fursecurile la aproximativ 1/3 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Coaceți timp de 9 până la 11 minute, până când fursecurile sunt uscate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt înainte de manipulare (altfel se vor sfărâma).Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile, la frigider până la o săptămână sau la congelator până la o lună
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista