Fructe Pavilion traybake

Fructe Pavilion traybake
Fruity flag traybake ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 892 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, iaurt grecesc plin de grăsimi, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt All-in-one pui traybake, Chicken & chorizo traybake, și Vara traybake pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unt și tapetați o tavă de copt de 30 x 20 cm cu pergament de copt. Măsurați toate ingredientele buretelui într-un bol de amestecare și amestecați împreună folosind un tel electric până se omogenizează. Lingurați în tablă și nivelați suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Coaceți timp de 25-30 de minute până când este ușor auriu, iar partea superioară a tortului revine când este apăsată cu degetul, iar părțile laterale ale buretelui se micșorează departe de părțile laterale ale cositorului. Ridicați cu grijă buretele din tablă, apoi transferați-l într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți pergamentul de copt.
5
Pentru a face glazura, răsturnați untul într-un castron și bateți cu ajutorul unui tel electric până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați jumătate de zahăr glazură și bateți din nou până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați zahărul rămas și bateți din nou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Întindeți glazura peste vârful tortului rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Pentru a decora, așezați un rând dublu de zmeură peste centru și pe lungimea tortului pentru a face o cruce. Apoi, așezați un singur rând în diagonală de la fiecare colț la mijloc. Acum completați spațiile goale cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
10
Tăiați în pătrate pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista