Fructe Cu Topping Batut

Fructe Cu Topping Batut
Fructe cu topping batut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 126 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți per porție. Un amestec de banane, topping bătut, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este bun. Whipped Topping Dollops on Spoons, Cut-the-Crap” Whipped Topping și Clătite de prăjitură cu morcovi cu topping batut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fructele. Acoperiți fiecare porție cu topping bătut, nuci și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista