Frișcă de migdale și ciocolată

Frișcă de migdale și ciocolată
Rețeta de frișcă cu migdale și ciocolată este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără lactate pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 474 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită lichior de migdale, baton de copt cu ciocolată dulce-amăruie, degete și zmeură. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67%, care este solid. Încercați Torte de ciocolată cu migdale și glazură de smântână de ciocolată, prăjitură de ciocolată fără făină cu frișcă de migdale și ciocolată caldă de nucă de cocos cu frișcă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o farfurie sau un bol de sticlă pătrată sau rotundă de 8 până la 9 inci cu degetele. Se unge cu jumătate din lichior, se pulverizează cu un strat de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipiente Cu FrișcăRecipiente Cu Frișcă
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Magazin De Recipiente Cumpărat FrișcăMagazin De Recipiente Cumpărat Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Presărați bucăți de ciocolată și migdale tăiate. Repetați această stratificare altă dată. După al doilea strat, pulverizează deasupra o doză sănătoasă de frișcă. Pudrați cu pudră de cacao, decorați cu zmeură și serviți sau lăsați la rece până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
ShotShot

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista