Friptura la grătar și salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați verdeață pentru copii, ceapă, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și salată de cartofi, Friptură de flanc la grătar cu salată de cartofi Mustardy, și Cina în seara asta: Poblano prăjit-salată de cartofi cu friptură la grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți friptura pe ambele părți cu 1 lingură de ulei de măsline și oțet balsamic. Frecați 1 linguriță de piper și jumătate de rozmarin pe ambele părți; lăsați să stea aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ulei De Măsline
Rozmarin
Piper
Friptură
Condimente Uscate Freca
3
Aruncați cartoful cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și rozmarin și adăugați sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Rozmarin
Cartofi
4
Se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Ardei gras și ceapă la grătar, neacoperite, la foc mediu-mare, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Se condimentează friptura pe ambele părți cu sare de mare. Friptură la grătar, neacoperită, la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sare De Mare
Ceapă
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți din cea mai tare parte a grătarului și gătiți, acoperit, încă 4 până la 5 minute sau până când temperatura înregistrează 130 pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți friptura de pe grătar; acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de feliere. (Carnea va continua să gătească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De Aluminiu
9
Feliați friptura în felii de 1/2 inch și aruncați cu cartofi, legume la grătar, verdeață pentru copii, coriandru și vinetă de muștar. Împărțiți uniform pe plăci.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.