Friptură la grătar peste fasole neagră cu sos Chimichurri
Rețeta friptură la grătar peste fasole neagră cu sos Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 321 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură la grătar cu fasole verde, roșii și sos Chimichurri, Friptură la grătar cu sos Chimichurri, și Friptură de flanc la grătar cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea, bulionul, roșiile, pimentos, frunza de dafin și 1/2 linguriță de sare. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Scoateți frunza de dafin.
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Frecați friptura cu uleiul rămas; se presară cu sarea rămasă și piperul. Grătiți sau fierbeți timp de 4 minute. Rândul său,; gatiti la gustul tau, aproximativ 4 minute mai mult pentru mediu-rare.
Tăiați în felii diagonale subțiri. Completați fasolea cu friptura și sosul.
Se Servește Cu: Sos Chimichurri
Recomandare de vin: acest fel de mâncare robust are nevoie de un roșu rollicking. Alegeți un Napa, Sonoma sau Amador zinfandel all-American pentru picant și aromă mare de fructe.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.