Friptură Italiană Sănătoasă

Friptură Italiană Sănătoasă
Friptura Italiană sănătoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, friptură maro pe toate părțile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Combinați apa, usturoiul și condimentele; se toarnă peste friptură. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4
Îndepărtați friptura pe un platou de servire; lăsați să stea 10 minute. Între timp, pentru sos, turnați picăturile de tigaie și bucățile rumenite slăbite într-o cană de măsurare; degresați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea de vită; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate45
Revista