Friptură de pui cu struguri
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, Pui fript cu struguri ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD per porție. O porție conține 855 de calorii , 48 g de proteine și 47 g de grăsimi . Un amestec de ulei de măsline, sare și piper cușer, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de pui cu struguri , Friptură de pui cu muștar și struguri și Friptură de pui cu struguri, castane și unt de tarhon .
Instrucțiuni
Poziționați un grătar în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. Gătiți cușcușul conform indicațiilor de pe etichetă, omițând orice ulei sau unt. Pufează cu o furculiță și amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați la cald. Între timp, puneți puiul și ceapa pe o foaie de copt cu ramă și amestecați cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, herbes de Provence, 1 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Aranjați puiul cu pielea în sus și prăjiți până când puiul începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și împrăștiați strugurii deasupra. Continuați să prăjiți până când puiul devine maro auriu și strugurii sunt moi, încă 15 până la 20 de minute. Împărțiți puiul, ceapa și strugurii în farfurii și stropiți cu picăturile din tigaie.
Fotografie de Christopher Testani