Friptură de porc învelită în Pancetta
Friptura de porc învelită în Pancetta ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 382 de calorii, 47 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 3,69 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, căței de usturoi, friptură de porc legată și sare și piper. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1211 ar spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este grozav. Încercați friptura de porc învelită în Pancetta, Friptura de porc înfășurată în Pancetta și Cotletul de muschi de porc învelit în Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Amestecați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și uleiul într-un robot de bucătărie mic, răzuind din când în când părțile laterale ale bolului, până când usturoiul este tocat.
Se presara friptura de porc din belsug cu sare si piper. Aranjați feliile de pancetta pe o suprafață de lucru, suprapunându-se ușor și formând un dreptunghi.
Întindeți jumătate din amestecul de usturoi pe o parte a cărnii de porc și între cele 2 muschii care se întâlnesc în centrul fripturii de porc legate.
Puneți carnea de porc, amestecul de usturoi cu partea în jos, în centrul dreptunghiului de pancetta.
Întindeți amestecul de usturoi rămas peste carnea de porc rămasă. Înfășurați feliile de pancetta în jurul cărnii de porc.
Pune carnea de porc într-o tigaie. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Turnați 1/2 cană de bulion și 1/2 cană de vin în tigaie.
Adăugați mai mult bulion și vin în sucurile din tigaie la fiecare 20 de minute. Frige carnea de porc până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră.
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat. Cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Turnați picăturile din tigaie într-o ceașcă de măsurare de sticlă și îndepărtați cu lingura orice grăsime care se ridică în vârf.
Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sucul din tigaie.