Friptură de porc învelită în Pancetta

Friptură de porc învelită în Pancetta
Friptura de porc învelită în Pancetta ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 382 de calorii, 47 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 3,69 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, căței de usturoi, friptură de porc legată și sare și piper. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1211 ar spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este grozav. Încercați friptura de porc învelită în Pancetta, Friptura de porc înfășurată în Pancetta și Cotletul de muschi de porc învelit în Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Amestecați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și uleiul într-un robot de bucătărie mic, răzuind din când în când părțile laterale ale bolului, până când usturoiul este tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se presara friptura de porc din belsug cu sare si piper. Aranjați feliile de pancetta pe o suprafață de lucru, suprapunându-se ușor și formând un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De PorcFriptură De Porc
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
4
Întindeți jumătate din amestecul de usturoi pe o parte a cărnii de porc și între cele 2 muschii care se întâlnesc în centrul fripturii de porc legate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Puneți carnea de porc, amestecul de usturoi cu partea în jos, în centrul dreptunghiului de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Întindeți amestecul de usturoi rămas peste carnea de porc rămasă. Înfășurați feliile de pancetta în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Pune carnea de porc într-o tigaie. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Turnați 1/2 cană de bulion și 1/2 cană de vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Adăugați mai mult bulion și vin în sucurile din tigaie la fiecare 20 de minute. Frige carnea de porc până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați carnea de porc pe o masă de tăiat. Cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Turnați picăturile din tigaie într-o ceașcă de măsurare de sticlă și îndepărtați cu lingura orice grăsime care se ridică în vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sucul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista