Friptură de porc umplută cu cârnați și mere

Friptură de porc umplută cu cârnați și mere
Cârnații și friptura de porc umplute cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Friptură De Porc Umplută Cu Cârnați, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu, sotati cârnații până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți cârnații (lăsați-i în grăsime) și lăsați-i deoparte. În tigaie, adăugați ceapa, țelina și mărul și presărați sare și piper. Gatiti pana cand marul nu mai este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CârnațiCârnați
țelinățelină
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Se ia de pe foc, se amestecă cârnații înapoi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
7
Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea cu salvie, rozmarin și cimbru în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PâinePâine
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Încălziți untul într-o tigaie medie de sote și gătiți firimiturile la foc mediu-mare până când sunt acoperite cu unt și ușor prăjite, aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu ardeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se amestecă pesmetul în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CârnațiCârnați
10
Pregătiți friptura ca și cum ați face un jeleutroll.
11
Așezați friptura cu partea scurtă spre dvs. și grăsimea orientată în jos spre blat sau scândură. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia friptura deschisă la aproximativ 1/2 inch de partea inferioară a fripturii (paralel cu tăblița), având grijă să nu tăiați până la capăt. Continuați să tăiați, desfășurați friptura în timp ce lucrați până când aveți o bucată mare și subțire de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
12
Așezați bucata de carne rulată între 2 foi de hârtie cerată sau pergament și bateți ușor cu ciocanul de carne pentru a crește suprafața cărnii cu 10 până la 20 la sută. Aveți grijă să nu bateți prin carne. Sare și piperează carnea de porc și deasupra cu umplutura, răspândind uniform pe carnea de porc, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
13
Începând cu partea scurtă, înfășurați bine stilul jellyroll și fixați friptura cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
14
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu și adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se adaugă friptura și se rumenesc pe toate părțile.
16
Așezați într-o tigaie prevăzută cu un suport și adăugați vinul în fundul tigaiei (pentru a împiedica arderea sucurilor) și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
17
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista