Friptură De Oală Maghiară
Rețeta friptură de oală maghiară este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $ 4.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 653 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei vegetal, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Oală Maghiară, Friptură De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.