Friptură De Oală Maghiară

Friptură De Oală Maghiară
Rețeta friptură de oală maghiară este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $ 4.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 653 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei vegetal, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Oală Maghiară, Friptură De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista