Friptură cu ochi de coastă cu marinată Chimichurri și sos uscat Chile-muștar

Friptură cu ochi de coastă cu marinată Chimichurri și sos uscat Chile-muștar
Friptura cu ochi de coastă cu marinată Chimichurri și sos uscat de muștar Chile este un fel principal care servește 8. Pentru 6,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 573 calorii, 49G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare latino-americană. Un amestec de frunze de dafin, muștar dijon, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 69%. Rețete similare includ Friptura Rib-Eye prăjită cu sos de muștar Herbed și legume rădăcinoase, Friptura Rib-eye prăjită cu sos de muștar Herbed și rădăcină Vegeta, și Friptura Rib-eye prăjită cu sos de muștar Herbed și rădăcină Vegeta.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile într-un vas mare de copt sau o tigaie, acoperiți cu marinada și întoarceți-le pentru a acoperi. La frigider, acoperit timp de 1 până la 4 ore. Preîncălziți grătarul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți fripturile din marinată, scuturând orice exces și condimentați cu sare și piper, aruncați marinada rămasă). Grătiți până se rumenesc pe o parte, 3 până la 4 minute. Întoarceți și continuați să gătiți 3 până la 4 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista