Fripturi De Vită Cu Sos Balsamic

Fripturi De Vită Cu Sos Balsamic
Fripturile de carne de vită cu sos Balsamic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 5.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 319 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fripturi de vită, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi de vită și fasole verde balsamică, Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac, și Fripturi de vită cu sos de vin roșu-ciuperci.

Instrucțiuni

1
Frecați fripturile de filet uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Gătiti fripturile în ulei fierbinte într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Coaceți la 350 timp de 8 până la 15 minute sau la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Serviți cu sos Balsamic și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
* 2 linguri de sare regulat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista