Fripturi De Ton Ahi Arse

Fripturi De Ton Ahi Arse
Fripturile de ton ahi arse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă $5.19 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 650 de fani. Dacă aveți boabe de piper, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Ahi Arse, Fripturi De Ton Ahi Arse, și Fripturi Picante De Ton.

Instrucțiuni

1
Condimentează fripturile de ton cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Friptură De TonFriptură De Ton
SareSare
2
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti boabele de piper in amestec pana se inmoaie si pop, aproximativ 5 minute. Așezați ușor tonul condimentat în tigaie și gătiți până la coacerea dorită, 1 1/2 minute pe parte pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
TonTon
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul Ahi poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul Merlot "Linen" Bergevin Lane Vineyards cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bergevin Lane Vineyards
Bergevin Lane Vineyards "Lenjerie" Vin Merlot
Graceful Marion berry și căpșuni se amestecă cu condimente ușoare și cedru pe nas. Afine proaspete, mure și indicii de prune se îndreaptă spre cacao pe palat. Structura este umplerea gurii cu taninuri mătăsoase care țin totul împreună. Finisajul este locul în care apare cabernet Sauvignon, cu mure, cassis și tutun.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista