Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie

Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie
Fripturile de somon poșate cu sos de iaurt cu castraveți de lămâie sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, 2 castraveți, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar, Somon sălbatic Braconat cu citrice cu sos de castraveți-iaurt, și Fripturi de somon braconate în bulion de lămâie.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții1
Scor De Sănătate9
Revista