Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii

Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de somon cu sos picant de roșii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $4.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1251 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, căței de usturoi, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi, Paste de somon cu sos picant de roșii, și Fripturi de somon cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică uscată la foc mediu, amestecând ocazional, până când sunt ușor mai închise la culoare și aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Se macină fin într-o moară de condimente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se Încălzește 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați făina într-un vas de copt de 8x8x2" sau într-un castron larg. Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Puneți peștele în făină și întoarceți-l la strat; scuturați excesul. Lucrând în 2 loturi, gătiți somonul până devine auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Transferați peștele pe o farfurie; ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.Usturoi pur, chile, boia de ardei, chimen, cayenne, scorțișoară, chimen și 2 linguri. ulei într-un robot de bucătărie, adăugând mai mult ulei cu lingurițe în pasta de usturoi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Încălziți restul de 4 linguri. ulei în tigaie rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați pastă de usturoi. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde (nu ardeti). Cu grijă (amestecul se va stropi) adăugați pastă de roșii și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la foc mic; continuați să fierbeți timp de 30 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie și zahărul. Se condimentează cu sare și piper.Întoarceți peștele în tigaie și aduceți-l la foc mic. Acoperiți tigaia; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când peștele este doar gătit, 711 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți tigaia de pe foc, descoperiți și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți somonul și sosul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Presărați coriandru peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
11
Serviți cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista