Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de somon cu sos picant de roșii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $4.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1251 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, căței de usturoi, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi, Paste de somon cu sos picant de roșii, și Fripturi de somon cu sos de mărar.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică uscată la foc mediu, amestecând ocazional, până când sunt ușor mai închise la culoare și aromate, aproximativ 2 minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Se macină fin într-o moară de condimente; pus deoparte.
Se Încălzește 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un vas de copt de 8x8x2" sau într-un castron larg. Condimentează peștele cu sare și piper.
Puneți peștele în făină și întoarceți-l la strat; scuturați excesul. Lucrând în 2 loturi, gătiți somonul până devine auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele pe o farfurie; ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.Usturoi pur, chile, boia de ardei, chimen, cayenne, scorțișoară, chimen și 2 linguri. ulei într-un robot de bucătărie, adăugând mai mult ulei cu lingurițe în pasta de usturoi, dacă este necesar.
Încălziți restul de 4 linguri. ulei în tigaie rezervată la foc mediu.
Adăugați pastă de usturoi. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde (nu ardeti). Cu grijă (amestecul se va stropi) adăugați pastă de roșii și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la foc mic; continuați să fierbeți timp de 30 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie și zahărul. Se condimentează cu sare și piper.Întoarceți peștele în tigaie și aduceți-l la foc mic. Acoperiți tigaia; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când peștele este doar gătit, 711 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, descoperiți și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți somonul și sosul între farfurii.
Presărați coriandru peste.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie alături.