Fripturi de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolatan. O porție conține 458 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 9.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut la gratar cu gremolata de lamaie-menta, fripturi Ribeye" la grătar la rece cu Gremolata, și Fripturi de conopidă teriyaki la grătar cu gremolata asiatică.
Instrucțiuni
Faceți salata de roșii: într-un castron mare, amestecați toate ingredientele și dați deoparte.
Puneți toate ingredientele într-un castron și amestecați. Pune deoparte.
Așezați uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un vas mare de copt (sau puteți folosi o pungă re-sigilabilă). Clătiți peștele și uscați-l, condimentați cu sarea și piperul.
Așezați peștele în vas sau baggie re-sigilabilă, întorcându-vă o dată pentru a acoperi cu marinata.
Lăsați peștele să se marineze timp de 10 minute la temperatura camerei.
Împrăștiați rucola curată pe un platou rotund sau oval de 19 inci. Grătați peștele la foc mediu fierbinte timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, până când carnea este opacă până la centru. Când ați terminat grătarul, scoateți peștele fierbinte imediat pe platoul de rucola. Se acoperă cu amestecul de roșii și se presară gremolata peste vârful roșiilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.