Fripturi de filet la grătar cu piper și Salsa de Caper

Fripturi de filet la grătar cu piper și Salsa de Caper
Fripturile de filet la grătar cu piper și Salsa de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 3,85 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 553 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fripturi cu ochi de coastă la grătar cu Caper și salsa cu pesmet, Fripturi cu ochi de coastă la grătar cu Salsa cu piper prăjit, și Friptură de filet la grătar cu sos de plante caper.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Salsa: puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Grătiți ardeii pe toate părțile până se carbonizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți-le într-un castron cu 1 lingură de apă. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de plastic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Scoateți pielea carbonizată, miezul și semințele din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
5
Tăiați carnea în benzi groase de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mic. Într-un castron separat bateți împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, caperele și pătrunjelul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă amestecul peste ardei și se aruncă până se acoperă. Se da la frigider cel putin 2 ore, (se poate face cu 1 zi in avans).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
7
Fripturi: puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Condimentați fripturile pe ambele părți cu sarea afumată și ierburile de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Stropiți cu ulei de măsline și grătiți timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți fripturile din tigaia pentru grătar pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Grill PanGrill Pan
10
Feliați subțire fripturile și aranjați pe farfurii de servire. Se acoperă cu salsa și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de filet funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista