Fripturi cu ochi de coastă cu sos Smokey Arrabiata

Fripturi cu ochi de coastă cu sos Smokey Arrabiata
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fripturile cu ochi de coastă cu sos Smokey Arrabiata ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 622 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 5,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii conservate, sare și piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos De Friptură, Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton, și Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: într-un robot de bucătărie, combinați roșiile, ceapa, usturoiul, caperele, chile, zahărul, boiaua și sarea. Procesați până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se toarnă sosul într-o cratiță medie și se fierbe la foc mediu. Gatiti 25 de minute pana se ingroasa. Condimentează cu sare și boia afumată, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline. Condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Feliați fripturile peste Bob în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Ribeye Steak. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista