Frigarui De Ton Cu Ghimbir Teriyaki

Frigarui De Ton Cu Ghimbir Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați frigarui de ton de ghimbir Teriyaki. Pentru $ 9.23 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 636 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, ulei de susan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Frigarui de ton Teriyaki, Teriyaki ton w / ghimbir legume, și Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de bambus în apă timp de 30 de minute până la 1 oră. (Acest lucru îi va împiedica să ardă mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se amestecă toate ingredientele de marinată împreună într-un castron. Scufundați cuburile de ton în marinată, acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți tonul din marinată și frigarui din apă și introduceți tonul pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Așezați frigarui pe marginile grătarului, cu cea mai lungă parte a bățului atârnată de margine departe de foc. Stați aproape și întoarceți bețele cu mâna pentru a nu arde. Brochetele se fac în doar 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se presară cu semințe de susan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista