Fried Grouper

Fried Grouper
Fried Grouper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ou, sare condimentată, gruper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper La Cuptor, și Grouper Picatta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Bateți împreună laptele, oul și 1/4 cană de apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se presară fileuri cu sare condimentată. Fileuri de dragare în făină; scufundați în amestecul de lapte și dragați din nou în făină. Prăjiți fileurile, în loturi, în ulei fierbinte 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditatea crocantă, dar nu atât de mult încât să învingă o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate la o serie de preparate de pește, păsări și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista