Fondue de ciocolată savuroasă

Fondue de ciocolată savuroasă
Fondue de ciocolată sărată durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1048 de calorii , 58 g de proteine și 71 g de grăsimi . Pentru 4,04 USD per porție , această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată, sare și piper, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Încercați Fondue de ciocolată și Fondue de fontă Swissmar Giveaway , Fondue de ciocolată și Fondue de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: set fondue
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram Cheddar, Tăiat în Cuburi1 Kilogram Cheddar, Tăiat în Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar, Tăiat CubulețeCheddar, Tăiat Cubulețe
3
Adăugați șalota și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Când Sunt Ușor Fragezi1 Kilogram De Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Când Sunt Ușor Fragezi
4
Adaugati faina si pudra de cacao si gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie UșorCartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie Ușor
Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Până Se înmoaie UșorTăiați în Bucăți De 1 Inch și Până Se înmoaie Ușor
5
Se amestecă bulionul și vinul și se lasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați sosul Worcestershire, ciocolata, cayenne și sare și piper după gust și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute, asigurându-vă că amestecați ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Presărați carnea de vită cu sare și piper și gătiți până se rumenește pe toate părțile, dar încă mediu-rare la mijloc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se scoate pe o farfurie, se acopera cu folie si se lasa sa se odihneasca 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Pentru a servi, turnați sosul într-o oală pentru fondue. Aranjați carnea de vită, cartofii și brânza pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista