Orz copt și orez sălbatic
Orz la cuptor și orez sălbatic este o garnitură care servește 12. Pentru 47 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 129 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare de usturoi, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Salata de orz cu orez sălbatic, amestecul de supă de orez sălbatic și orz și Pilaf de orz și orez sălbatic cu semințe de rodie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați orezul sălbatic și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți și amestecați orzul în unt timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile; gătiți încă 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Transferați într-un 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se amestecă bulionul, castanele de apă, migdalele, amestecul de supă, sarea de usturoi, praful de ceapă, orezul fiert și apa rămasă.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră, amestecând de două ori. Descoperi; Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când orzul este fraged.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.