Inimi Romaine cu vinaigret Balsamic de căpșuni
Inimile Romaine cu vinetă balsamică de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 286 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căpșuni, salată de inimă romaine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 80%. Încercați Inimi Romaine cu vinetă balsamică și crostini de usturoi, Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu, și Inimi Romaine Cu Vinetă De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare inimă în jumătate pe lungime, tăiați miezul, clătiți și uscați.
Puneți căpșunile într-un castron puțin adânc cu oțet și lăsați să stea 10 minute.
Bateți în ulei de măsline extravirgin și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Puneți o jumătate de inimă pe fiecare farfurie de salată sau pe un platou mare și îmbrăcați-vă cu vinetă balsamică de căpșuni.
Garnisiți cu migdale prăjite.