Filete cu sos de prune
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, fileuri cu sos de prune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 292 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă verde, prune, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41%. Fileurile cu sos de ciuperci, fileurile mignon cu sos Bourguignonne și fileurile cu piper cu sos de porto de cireșe pentru 2 sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți fripturi în unt până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Asezonați cu sare și piper.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, gătiți prunele și ceapa timp de 2-3 minute sau până când prunele sunt fragede.
Adăugați marmeladă și oțet; gatiti si amestecati pana se incalzesc.