Foarte Ușor African Mango Fool

Foarte Ușor African Mango Fool
Foarte ușor african Mango Fool ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $2.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Un amestec de mango, zahăr, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ African Mango Fool, Mango Fool, și Mango Afine "Prost".

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate15
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista