Flank Steak Pitas

Flank Steak Pitas
Flank Steak Pitas ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD per porție. O porție conține 354 de calorii, 31 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați sos thailandez chili, friptură de vită, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Flank Steak Pitas for Two, Greek Steak Pitas și Mediterranean Steak & Egg Pitas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Turnați 1/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinata. Carnea de vită la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se lasa sa stea 10 minute.
5
Între timp, grătar pitas, descoperite, la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob. Într-un castron mare, aruncați carnea de vită, salata verde și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Serviți în pita; se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista