Fileuri de pește cu ierburi, dovlecei și cuscus din grâu integral

Fileuri de pește cu ierburi, dovlecei și cuscus din grâu integral
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileuri de pește cu ierburi, dovlecei și cuscus de grâu integral. Această rețetă face 4 porții cu 412 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Un amestec de sare și piper grosier, ghimbir, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), Fileuri de talpă coapte cu ierburi și pesmet, și File de somon peste cuscus.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista