Fileuri Basa în sos Tomatillo
Fileuri Basa în sos Tomatillo ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 318 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Fileuri De Basa Prăjite În Tigaie Cu Marinată Asiatică, În al doilea rând la nici unul coapte Basa, și Basa Acoperită Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul, apa și bulionul într-o cratiță. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită. Pune deoparte.
Între timp, într-o oală mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 centimetri de apă.
Adăugați jalapenos și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați tomatillos. Se fierbe încă 5 minute.
Scoateți tomatilele cu o lingură pliată și transferați-le într-un blender.
Adăugați 1 cățel de usturoi, sare și 1 sau 2 jalapeno. Puree până la lichid, apoi gustați și amestecați mai mult jalapeno după cum doriți. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de porumb într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1 cățel de usturoi; gătiți și amestecați până la parfum.
Adăugați fileurile de pește și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă sosul tomatillo și se amestecă cilantro și sucul de lămâie. Se fierbe câteva minute sau se pune sub un pui de carne până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Serviți peștele imediat pe un pat de orez. Sosul de lingură deasupra. Bucurați-vă cu băutura preferată rece ca gheața. Buen Aptito!