Filet O ' Pește Sammie

Filet O ' Pește Sammie
Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de sos tartar, brioșă, pește pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Final Filet O Pește Sammie, File de pește crocant cu coajă de Parm, și Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista