Filet la grătar cu piure și Salsa Verde

Filet la grătar cu piure și Salsa Verde
Reteta Chargrilled muschiulet cu Must și Salsa Verde ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 930 calorii, 74G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți hamsii, sare și piper, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muschi de vita prajit cu salsa verde, Burgeri De Muschi Chile Cu Salsa Verde, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista