File de porc cu muștar și ierburi

File de porc cu muștar și ierburi
Fileul de porc cu muștar și ierburi durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 1g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 14 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare sunt File De Porc Glazurat Cu Muștar Umplut Cu Caise, File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi, și Filet de porc: friptură ușoară și rapidă cu șalotă, muștar și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Faceți pasta de ierburi blitzând uleiul de măsline, coaja de lămâie, pătrunjelul și busuiocul într-un robot de bucătărie, adăugând piper negru după gust. Pune deoparte. Tăiați fileurile de porc din orice membrană, condimentați și periați cu cele 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți o tigaie uscată, pe bază de greutate, apoi prăjiți fileurile la foc mare până când sunt frumos colorate peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați într-o formă de prăjire și prăjiți timp de 30 de minute.
5
Ungeți fileurile prăjite cu muștar, apoi sufocați cu pasta de plante medicinale (mâinile sunt bine pentru asta). Feliați fileurile pe diagonală și serviți cu cartofi cremoși și o legumă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista